lauantai 8. kesäkuuta 2013

Tomaatti-vuohenjuustopatonki

Kaksi romaania valmiina, uusia suunnitelmia, luonnoksia, jne. mutta nyt olen jo jonkin aikaa pitänyt lomaa kirjoittamisesta. Taustatyötä on nyt luvassa, kirjoituskurssi ja jatkoa ylipäänsä. Yritän yhdistää molemmat tarinat isommaksi kokonaisuudeksi - katsotaan miten onnistuu.:)

Vaikuttaa siltä, että olen kärsinyt vitamiinien/hivenaineiden puutteesta. Aloitin monivitamiinitablettien napsimisen ja äkkiä piristyin huomattavasti. Suonenvedotkin hellittivät. Todennäköisesti kaikkeen on syynä kortisoni ja allergiat.

Tällaisia patonkeja meillä syödään usein. Patonki on esipaistettuja, eli se pitää paistaa uunissa ensin. Puolikas vuohenjuustopötköä siivutettuna yhden tomaatin kaveriksi. Pohjalla on auringonkukkaöljyä. Voisi tähän lisätä vaikka tuoretta basilikaa, jos haluaa.

2 kommenttia:

  1. Nam! Esipaistetut patongit on tosi käteviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on.:) Kiitos kommentista!:) Muistaakseni on tehty joskus myös suolalohesta, brie-juustosta ja salaatinlehdistä täytettä. Silloin ilman öljyä.

      Poista